Blackout // 24 Aug

Det är nu dags att starta säsongen och de gör vi med full kraft !
Lördagen den 24 Augusti öppnar vi ännu en gång dörrarna till Göteborgs hårdaste klubb, Blackout. Som öppning får våra local heros göra entré, och som alltid utlovas mycket ljus och grymt ljud !

 

Blackout // 22 Mar

Våren är på antågande, och vi tycker att det är god tid att väcka vårkänslorna till liv. Varför inte göra det med oss på Mix And Dance? När natten faller på öppnar vi dörrarna och låter de hårda stilarna ta plats ännu en gång. Även den här gången har vi med oss en grym rigg med mycket ljus och en kväll sent att glömma.

 

Blackout // 24 Maj

Nu börjar ljuset ta över och det är dags för oss att avluta denna säsong för att återses till hösten. Kvällen till ära lämnar vi över scenen till våra "Local Heroes", som kommer visa er vad Göteborgsscenen verkligen är.
 

Blackout // 25 Jan

Efter all jul- och nyårsstress slår vi än en gång upp dörrarna till ett av västsveriges hårdaste eventkoncept,- Blackout! Som vanligt snålar vi inte med vare sig ljud eller ljus, och vi kommer göra vårt bästa för att tillfredsställa era sinnen. Vår DJ-line:up består av lokala akter såväl som en internationell akt. Du kanske vill unna dig själv en försenad julklapp?. Hos oss på Mix And Dance finns det bara hårda paket!