Blackout // 02 nov

Datumet är 2 November, och det är dags för nästa fest i samma serie. Precis som förra gången strävar vi efter en unik atmosfär med en produktion utöver det vanliga. Musiken är i världsklass, serverad av våra begåvade DJs. Festen kommer att äga rum på Röda Sten, som tillsammans med vår ljud- & ljusrigg kommer förvandlas till den ultimata platsen för att gå loss till hårda kickar, tunga basgångar och högfrekventa leads.


DJs:

Hard Driver Live- Hardstyle
ZeNo- Hardstyle
Nenad- Hardstyle
Noordz- Hardstyle
Piecemaker- Hardcore

 

Hard Driver Live- (NL)
Hans liv är ett mysterium. Vem är han? Vart kom han ifrån? Vad döljer sig bakom hjälmen? Mix And Dance ger er Hard Driver! Likt ett virus har hans musik spridits världen över. Nu är det Sveriges tur! Hans signatur-sound representeras av grova kickar och mörka leads, och med sitt slående scenspråk blåser han fullkomligt bort publiken. Styrka och kraft är ord som klingar väl i hans öron, och förhoppningsvis även i era egna!

Nenad- (NL)
Vad ska man säga, med det bästa trycket under första kvällen är den Holländska Nenad ett måste. Denna gången ser vi honom som den mer inbitna hardstylern och kommer leverera både nya och gamla klassiker. Going to the left, going to right!
http://www.facebook.com/nenadofficial

Noordz-
Norrköpings finest, killen har varit med förr och är en galning bakom spelarna. Mixar som får dig att tappa hackan, basgångar som får dig att vilja ligga ner och dö. Med spelningar över hela Sverige är detta ett välkänt ansikte inom den svenska scenen.
http://www.facebook.com/noordzofficial
http://soundcloud.com/noordz/
http://www.youtube.com/user/noordzftw

Piecemaker-
Tror ni att vi sänker tempot? Nej, vi ökar!
Johan Herzelius, boende i Halmstad, utnyttjar ljud och ljus till sin fulla potential. Med egna släpp på Northern Outpost drar han upp energin till max. Hardcore Your P***y MF!
http://www.facebook.com/piecemakerhardcore

ZeNo- (Rookie Hour)
Sebastian och Erik är två killar från Göteborg som är inne på sista året i boken. Med ren kärlek till musiken och en passion till sin publik ger dom allt bakom spelarna. Med drömmen om att en dag stå på arenor världen över.


Rookie Hour
Mix And Dance vill hjälpa nya DJs och artister att få chansen att stå på scen. Genom att skicka mix eller musik ni skapat till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. har ni chansen till just detta!
 
Ni får en timme speltid och en att ta med.
Vi kan tyvärr inte stå för boende och resa, utan det är
något ni kommer få stå för själv.
 
 
 

BLACKOUT

2 November
22:00-03:00
Röda Sten
 
Ålder: 18+
Förköp: 100 Kr
Entré: 150 Kr
 
Endast 130 kr i entrén innan 23:00!

 


 
 
Ses på plats,
Mix And Dance