Blackout // 02 nov

Datumet är 2 November, och det är dags för nästa fest i samma serie. Precis som förra gången strävar vi efter en unik atmosfär med en produktion utöver det vanliga. Musiken är i världsklass, serverad av våra begåvade DJs. Festen kommer att äga rum på Röda Sten, som tillsammans med vår ljud- & ljusrigg kommer förvandlas till den ultimata platsen för att gå loss till hårda kickar, tunga basgångar och högfrekventa leads.


Blackout // 31 aug

Nu slår Mix And Dance upp portarna till en serie av hårda fester längs västkusten. Under hösten kommer ni få uppleva både internationella såväl som svenska artister, i en miljö som optimerats för att ge er en storslagen upplevelse. Valet av plats föll på Röda Sten, som vi tror kommer vara den ultimata platsen för hårda kickar, tunga basgångar och högfrekventa leads.

Mass-Drive | Hard Vs. House // 05 jan

Mass-Drive, Hard & House med bl.a BRENNAN HEART!
Vi startar det nya året med ett av de större eventen i västsverige av denna typ.
Upplev riktig arena-känsla med en helt sjuk scen, galet mycket ljus och ett tungt ljudsystem.
Välkända DJs, DJs ni aldrig hört och DJs ni aldrig kommer glömma!

Mass Drive | Afterlife // 04 May

Nu har det gått ett tag sen Brennan Heart spelade för oss i Aranäshallen. Vi på Mix and Dance känner att det är dags att ge er något nytt och fräscht!
Detta blir alltså den andra kvällen i vårt "Mass Drive"-koncept, där vi denna gången jobbar för att skapa en intimare känsla. Trots detta kommer vi inte tumma på kvalitén.
Vi kommer flyga hit hardstyle-duon Da Tweekaz och låta dem gå loss ordentligt i DJ-båset! Tillsammans med våra andra DJs kommer de ge er en kväll ni sent ska glömma!